Made in Aros | Om os
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Om os

Made in Aros blev søsat i 2016, og idemageren og den drivende kraft bag er Phuong Vo, der også er projektleder og partner. Virksomheden er bosat i Aarhus, hvor også Phuong har boet i mange år, og det er heraf inspiration til navnet stammer fra. Vores team er småt og ungt men ambitiøst og kompetent. Der er rigtig godt samarbejde i teamet, hvis størrelse og derfor flade struktur gør, at vi er i stand til at være fleksible og sikre agilt udvikling for vores kunder.

Vores mission er ganske enkelt at levere de mest effektive løsninger indenfor web- og appudvikling for vores kunder.

Dette opnår vi ved at have begge ben på jorden, mens vi resultatorienteret arbejder med fokus på tætte relationer til vores samarbejdspartnere for at opnå agilt udvikling.

Nedenfor kan du læse mere om hvem, teamet består af.

VORES TEAM

Nhu Kim

Nhu Kim

Assistent

Nhu Kim er en dedikeret assistent hos Made in Aros med stærke kompetencer i kommunikation, organisation og problemløsning. Hun bringer altid en positiv attitude og en detailorienteret tilgang til sit arbejde. Nhu arbejder hårdt sammen med sine kolleger for at sikre, at kunderne modtager den bedst mulige service. Hendes passion for sit arbejde og evne til at hjælpe andre gør hende til en yderst værdsat medarbejder hos Made in Aros.

Phuong Vo

Phuong Vo

Projektleder & Partner

10 års erfaring indenfor web- og app-udvikling, godt humør, godt øje for design og hans livret er Pho.

Har du en god idé? Så kan vi hjælpe dig med at realisere den.