Made in Aros | Kompetencer
14960
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14960,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kompetencer

Wordpress

At udvikle sin hjemmeside i WordPress er en rigtig solid og fleksibel løsning, som samtidig også er super brugervenlig for hjemmesidens besøgende. Vi leverer små såvel som store WordPress løsninger.

App

Mobile apps bliver benyttet i højere og højere grad af alle typer virksomheder, og markedet vil ikke stoppe sin vækst lige foreløbigt. Vi udvikler mobile apps til IOS, Android og Microsoft, således det passer til alle mobile devices.

Design & UX

Wireframing og skitsering.

Responsive

Alle projekter, vi leverer, er responsive. Det betyder, at designet på de mobile enheder og desktop matcher, hvilket er en stor fordel for dine kunder. Responsivt webdesign er et “must”!

Digital marketing

Når man træder ind i webverdenen, er der rigtig mange elementer at tage hensyn til. Vi tilbyder derfor vores bedste rådgivning inden for feltet.

SEO

Google Analytics